Beter gevonden worden in Google en Zoekmachines?

Wij optimaliseren zowel technisch als qua teksten websites. Door deze optimalisatie krijgt u gratis meer verkeer naar uw website. De site en bijbehorende pagina’s worden hoger geranked in de zoekresultaten van grote zoekmachines zoals Google.

Hoe optimaliseren wij?

Optimalisatie van de content
Inhoudelijk analyseren wij welke zoekwoorden en termen van belang zijn om uw produkten of diensten te verkopen. Dit alles om een tekst te schrijven met een juiste keyword density.(zoekwoorden dichtheid)
Met dit als basis passen wij de inhoud van uw huidige pagina’s aan en maken eventueel nieuwe landingspagina’s.

Technische optimalisatie
Veel websites hebben naast het ontbreken van geoptimaliseerde teksten een structuur die verre van Google vriendelijk is. Vaak zijn frames of is flash aanwezig. Daarnaast is regelmatig de opbouw van het menu niet goed te noemen waardoor zoekmachine robots de website niet goed kunnen indexeren. Wij leggen haarfijn uit hoe een website technisch verbeterd kan worden om betere resultaten te krijgen. Samen met uw web developer passen wij de wesite aan en coordineren wij de voortgang van de bouw betreffende een nieuwe website.

Nieuwe geoptimaliseerde website of webwinkel
Heeft u nog geen website of wilt u een nieuwe website of webwinkel laten bouwen? Uiteraard een website die goed wordt gevonden in zoekmachines zoals Google? Wij bouwen een nieuwe website of webwinkel volgens de laatste optimalisatie technieken. Dit geheel op basis van uw wensen.

Nazorg geoptimaliseerde website
Na het lanceren van de aangepaste of nieuwe website zorgen wij voor een rapportage waarin de resultaten worden weergegeven en geevalueerd. Hierna houden wij u website nauwlettend in de gaten en zorgen eventueel via online marketing activiteiten(Adwords, Affiliate Marketing, Nieuwsbrief marketing) voor nog meer verkeer en conversies op uw website.

Vraag nu de gratis website analyse aan

SEM Solutions biedt u een gratis website analyse aan. Wij adviseren wat er moet gebeuren om de website te optimaliseren voor Google. Niet alleen qua inhoud en tekst maar ook technisch. Bel nu voor een afspraak 06 431 312 98 of stuur een email naar: info@semsolutions.nl