affiliate marketing. Haal meer uit partner websites

Wat is nu eigenlijk Affiliate Marketing en waarom zou deze vorm interessant voor mijn bedrijf zijn? Dit is een vraag die steeds meer bedrijven stellen als ze op zoek zijn naar nieuwe kanalen om hun online verkoop uit te breiden. Affiliate marketing kan tot een enorme groei van uw bedrijf leiden. Partner websites of blogs plaatsen links naar uw website. Het mooie is dat er pas wordt afgerekend als er een verkoop plaats vind. Het zogenoemde “No cure No Pay” principe. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is affiliate marketing het geschikte kanaal voor uw business.

Een website, de zogeheten affiliate, neemt een gedeelte van de marketing en de promotie over door het plaatsen van banners en tekstlinks die verwijzen naar uw website. Hierdoor zal verkeer naar uw website toenemen en zullen meer verkopen of boekingen verricht worden. Op deze manier vergroot u de kans dat bezoekers die via een affiliate website op u site komen een aankoop doen. Het enige dat u hoeft te doen is wanneer er via een affiliate website een boeking gemaakt wordt een bepaalde provisie uitbetaald wordt. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van het geboekte bedrag.  U vergroot door gebruik te maken van affiliate websites niet alleen u verkopen maar ook uw naamsbekendheid. Het mooie is dat u er zelf niks voor hoeft te doen, de promotie en verkoop gaan vanzelf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Zoals gezegd gaat de promotie vanzelf zodra u met affiliates gaat werken. Wat wij doen is het beheren van verkopen en het selecteren van websites die interessant zijn voor het verkopen van uw producten.
Het kan zijn dat een affiliate zich aanmeld om uw produkt te verkopen, maar helemaal geen raakvlakken heeft met uw artikelen. Een website die mobiele telefoons aanbiedt zal niet interessant zijn om boeken of vakanties te verkopen.
Iedere week verzorgen wij rapportages met het aantal boekingen en welke websites uw producten verkocht hebben. U hoeft dus helemaal niks te doen terwijl verkopen toenemen.

Interesse? Bel nu voor meer informatie of een
afspraak 06 431 312 98 of stuur een email
naar: info@semsolutions.nl